-
Bugüne kadar "seninle işim olmaz" "çapım değilsin" gibi sözler kullanan, kendini diğer insanlardan peşinhüküm üstün gören narsist insanlarla tartışmaya girmemeye dikkat ettim. Oturup da bunları yazmamın sebebi, senin hakkında yanılmış olduğumu söylemek istememdir. Sen bu üslupla söylediklerimden hisse çıkaracak biri değilsin elbet, ama söylediğin hakaret ve itham dolu şeylere karşı en azından burada normal diyalog içerisinde bulunduğum insanların fikirlerimi bilmesini isterim.
O yaşa gelip de insanları insanlığına göre değil de Türklüğüne göre tartıyorsan, yaşadığın hayata yazık olmuş. Hayatın gerçeklerinin varlığını reddererek yaşamışsın.[/QUOTE]
Sen benim hakkımda yanılsan ne olur yanılmasan ne olur, senin gibisinin degeri olmaz benim gözümde; sen kendini adamdan say hala, kendini anlat ben şöyleyim ben böyleyim bla bala bla... Onlar senin palavraların, gerçek olan tek şey, sen Turkleri su bidonuyla seks yapanlar olarak hem de Ingilizce takdim etmiş olan elemansın. O rezillik de sana yeter. Hayatın boyunca boynunda taşıyacagın yaftadır o. O bidonu boynuna tak ve oyle gez TR'ye geldigin zaman, herkes hatırlasın senin kim oldugunu.
Şart mıydı onu yapman?? Ne elde ettin ondan, birilerinin gözüne mi girdin, bahsişi garantiledin mi? Nefretini kustun, realite o.
Belki Amerikanın bir yerinde de bir tarihte manyagın biri bir hayvana tecavüz etmiştir filan, ararsan bulursun öyle bir olay, kalkıp onu topluma açık platformda reklam etmek mi gerekir, yanlış izlenim bırakacak şekilde?
İşte senin gibilerin sinsiliği kalleşliği budur, alttan alttan karalama, lekeleme çabaları.
Senin onu yapmayı dogru bir iş kabul ediyorsun ve yapıyorsun da, benim hoşuma gitmiyor?? Niçin hoşuma gitmediğini yorumlamak için fazla bir zeka mi lazım?
Benim karşıma çıkacak belki o hikaye yarın ben Amerikalılarla sosyal temasta iken?
Senin gibiler toplumun utancıdır. Rezil karakterlersiniz. İçinizde her zaman düşmanlık var.
Ben senin gibisini degil evime bahçe kapımdan içeri bile sokmam, evim kirlenir diye; ve tahmin ediyorum ki senin amcan halkan enişten filan da sokmaz.
Tabii ki çapım değilsin; benim dünyamda çok sayıda değerli ilkeli karakterli insan var; ben seçerim insanların arasından. O seçimi yapacak kadar bagımsızlıgım, gücüm, tercih şansım vardır. Benim çevremdeki hiçbir kimse de senin yaptığını yapanı adamdan saymaz; aynı masaya oturtmaz, kapıyı gösterir.
Şu yaşını başını almış muhabbeti de komik. Aptalların tesellisi. Bakın öğrenin:
60 yaşına gelmiş adam /kadın, hayatın olaylarını yenmiş, görgüsüyle bilgisiyle, mesleğinde uzmanlığı ile en iyi noktaya ulaşmış, maddi gücü ve bagımsızlıgı elde etmiş, sahip oldugu eş dost ve her alandaki connection'ları ile ve hayatındaki degerli insan malzemesi bakımından zenginliğin tepesinde olan, saygınlık kazanmış, kendine guvenli, hayata ve insanlıga dair kendi degerlerini ulusturmus ve oturtmus, o degerleri savunma, dik durabilme luksune sahip olan insandır.
Kafası mutlaka 35-40 yaşındakinden az çalışmaz hatta fazla çalışır. Bizim gibi toplumun belki en iyi %1'ine girecek zeka seviyesinde insanların kafası yalnızda daha fazla gelişir zaman içinde, aldıkları eğitim ile, sürekli öğrenmeleri sayesinde.
Ayrıca şimdinin 60 yaşı da 40-50 sene öncesinin 50 yaşıdır en fazla, o da var. Orta yaş, tam anlamda. .
60 yaşına gelmiş gelişmiş insan senin gibi oraya buraya yalpalamaz, kıvırtmaz, kendini kabul ettirecek sevdirecek diye, birilerinden bahsiş almak için kendi milletini karalayacak rezillikler yapmaz.
O yaştaki başarılı insan can speak his/her mind... can walk the walk and talk the talk...
Turklugunle mi tartıyorsun demiş... Mantıgın sakatlıgına bak; gereksizce yapılan adi aşağılamaya itiraz edince "Turklugunle mi tartıyorsun..." E tartmayalım ama sen de bu Turkuge hakaret etmeseydin olmaz mıydı... Tutamadın mı kendini? Benimki ayıp oluyor da seninki mi ahlaklı oluyor? Turkluguyle tartmak ayıp diye bir olcu var hesabıyla, agız dolusu hakaretler justify mi oluyor? Zekaya bak; işte, niyet bozuk olunca.
Benim yaşadığım hayata yazık olmaz, ben çok degerli bir hayat yaşadım, dünya kadar da katkım oldu ve hatta eserlerim var bu ülkenin ekonomisine toplumuna insanlarına, herkes hala bana saygıyla yaklaşıyor; sen asıl kendi hayatını düşün, Türklüğe kalleşlikle geçecek hayatının nereye varacağını düşün. Senin katkın da bidonla seks oldu. Aferin sana.
60 yaşındaki insana düşen bir sorumluluktur da ayrıca, rezil hareketler yapan genç insanı görünce, kendine gel, yapma böyle rezillikler, utanılacak işlerdir bunlar diye ikaz etmek de; sen onu 60 yaşındakinden duymazsan zaten kimseden duymazsın, kendinin rezil pozisyonunu da algılamazsın.
Aklıma gelen bir başka boyut da şu oldu: genc jerasyondaki ilkesiz ve kıvrak adamlar yuzunden evlilik kurumu yurumuyor artık. Cunku evlilik karakterli erkekle yapılır. Durust, degerleri olan, o degerlere gore hareket etmekten sapmayacak, degerlerine sadık, kendi basına kaldıgı zaman esine ihanet etmeyecek, menfaat icin satmayacak guvenilir adamla yapılırsa evlilik, mutluluk verir. Şimdiki genc kadinların işi zor. Kıpırdak, menfaat için her yola gelen, hamurunda hainlik olan adamla evlilik yapmaya kalkınca tabii ki yurumuyor. Goruyoruz duyuyoruz orneklerini. Cunku her turlu satar oyleleri. Yok yahu bu bana yakışmaz, bunu yapmamam lazım, yoktur karakterlerinde.
Tamam, benden duyacağını duydun kardeşim, yeter seninle muhataplığımız, seninle ziyan edecek vaktim yok.
Benimle iletişime de heveskar olma. Tak bidonunu boynuna, yallah. Bizde boyle, adamın seviyesine gore muamele ederiz.