ölü taklidi yapın da gitsin bu troll.
piç diyor ona buna, karşısında kimler var bilmeden saygısızca.
küfür yarışıymış falan filan...
adam olan böyle konuşmaz.
60+ yaşında olan da böyle konuşmaz.
adam dövdüm, kendimi savunmuştum, karakolluk olduk; o şahsa bile böyle bir üslubum olmadı.
demem o ki insan bazı sözleri-davranışları düşmanına bile yakıştırmaz.
Gelmiş bu abimiz kemal yaşına? yersen. hiç inanmadım. 60 yaşına gelip kemalattan bu kadar yoksun kalana anca acırım.
en ufak adaptan mahrum, Türk Milleti'nin onurunu koruyacak!
Ahahaha
Sana mı kaldı bu?
Burada 8 yıldır sırf Türk diye Memo'nun ve şimdi EK'nın haklarını savunuruz.
Hatta sempati yaratsın diye Memo'ya haksızca yüklendiğimiz de oldu ki yerli taraftarları adamı savunsun diye...
Sen daha yeni gelmişsin... (daha fazlas açıklamaya gerek de yok ki!)
Hadi yavrum, hadi anam; Şefkat Tepesi başlamış hadi git takıl!
PS: Bu forumda Hafız-ı Kur'an bile var, neyin kafasısın sen?
ha bu arada sanatkar abilerimiz var, bendeniz de naçizane öğretim üyesiyim.
TOEFL belgemi katlayıp göndereceğim, sen takılırsın keyfince.
Ha istersen yazdığımkitaplar ile Almanca dil belgemi de vereyim.
maksat keyif olsun, zevk !!!
Kimse kimseye okuduğu okulla hava atmasın, bunun kadar ayıp bir şey tahayyül edemiyorum.
son olarak hepimiz için gelsin: Edep ya Hu!
Turklere hakaret edilirken zevklenen, daha cok aynı yonde katkı yapan, Turk dusmanları... Tarkanyan mı ne halt isen. Utanmadan bir de Turkce yazıyorsun; bari Turk cıkmasaydın, daha iyiydi. Sizin hayatınızdan fazla basketbol ve NBA bilirim ben. Trollmüş... You yourself are the biggest troll to the nation... and the greatest disgrace to Turkish language... Dön de yazdıklarına bak, her tarafından Turk dusmanlıgı fıskırıyor.
Burayı cevirmissiniz Turklere hakaret orjisine...
NCAA meselesinde vs yazdıklarınız da dogrudan yalan; yalanın ustadı olmussunuz.
Turkiye'nin ekmegini bir sekilde yemis ama oralarda Turk dusmanlıgından gecinen, o sayede ekmek yiyen surungen tip...
Her tarafın akademisyen olsa ne faydası olur memlekete... ancak zararı olur.
Yazdıklarımı begenmiyorsan, basa cıkamıyorsan ortaya koydugum verilerle, sinsice kulis yap aleyhimde, zanaatıdır o senin gibilerin.
Senin gibi bir tipin begenisine gore yazmak derdim yok, ben boyle yazıyorum, begenmezsen okumazsın.
Adam dovme lafını araya sokacak itin evladı varsa burada, bana bullying yapacak, o itin evladının kuyrugunu sıkıstırırım munasip yerine... Soz bak.
Adam dovecek o tarkanyan iti cıksın bakayım meydana goreyim ben o itin kim oldugunu. Hodri meydan tarkanyan karakteri.
Turklere karsı saygılı ol, terbiyesiz velet. Turkler hakkında konusurken iftira etmeyeceksin. Aleyhlerinde yayın yapıp zevklenmeyeceksin.